De E3-beurs mag dan wel zijn afgelast door Corona, toch laat geen enkele ontwikkelaar of uitgever de kans liggen om met een eigen digitaal evenement te komen. Ook Ubisoft organiseert nu voor het eerst een digitale conferentie.

Het digitaal evenement is helaas nog niet voor morgen. Ubisoft Forward – zo werd het evenement genoemd – gaat door op 12 juli om 21:00 lokale tijd. Tijdens deze digitale conferentie in E3-stijl zal Ubisoft nieuwe games onthullen en updates geven over eerder aangekondigde games.

Het evenement zou de ideale kans zijn voor Ubisoft om een uitgebreide gameplay demo te geven van Assassin’s Creed: Valhalla. De eerste “gameplay” van de game werd getoond tijdens het Inside Xbox-evenement, maar het is maar al te duidelijk dat fans op meer zaten te wachten. Tijdens het evenement zullen we ongetwijfeld ook horen over het gerucht rond een nieuwe Prince of Persia effectief klopt.

Welke aankondiging hoop jij te zien tijdens Ubisoft's conferentie? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

assassin's creed valhalla boxart

Assassin's Creed: Valhalla

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia / PC

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

1 reactie

  1. Thibault

    Dit jaar zeg ik opnieuw wat ik elk jaar al zeg: “Dit jaar gaan ze een nieuwe Splinter Cell aankondigen!”
    Ik hoop dat ik dit jaar eindelijk mijn gelijk haal.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!