Fans van Prince of Persia zitten al jaren op hun honger, maar de laatste tijd komt de franchise steeds vaker ter sprake. Als we de geruchten mogen geloven, maakt de franchise binnenkort namelijk een terugkeer.

De laatste volwaardige game in de Prince of Persia franchise (The Forgotten Sands) dateert alweer van 10 jaar geleden. Fans van de franchise smachten dus naar een nieuwe telg en als we de geruchten mogen geloven worden die gebeden aanhoord door de Ubisoft-goden.

Ubisoft heeft namelijk een domeinnaam geregistreerd voor Prince of Persia 6, aldus een Reddit-gebruiker. Op dit moment verwijst de domeinnaam niet door naar een specifieke website, maar het is wel duidelijk dat het om een officiële registratie van Ubisoft gaat.

Nieuwe game of remake?

Of Ubisoft effectief concrete plannen heeft, daar hebben we voorlopig echter nog het gissen naar. Het is namelijk goed mogelijk dat Ubisoft de domeinnaam registreert uit voorzorg. Moest de Franse ontwikkelaar wel concrete plannen hebben, dan is Prince of Persia 6 wellicht een werktitel. Alle andere games in de franchise hebben namelijk een ondertitel gekregen.

Als er effectief een nieuwe Prince of Persia komt, dan wordt die waarschijnlijk in de komende weken/maanden aangekondigd tijdens een van de vele digitale evenementen die ons de komende tijd te wachten staan. De geruchten gaan dat het mogelijk om een remake van The Sands of Time gaat.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!