Over Gamerverse

Gamerverse is meer dan “nog een gaming site” en dat willen we bewijzen. Ontdek hoe we met Gamerverse de gaming journalistiek naar een hoger niveau willen tillen.

Bij Gamerverse proberen we altijd verder te gaan dan het voor de hand liggende. Er zijn genoeg websites die nieuws brengen en de internationale bronnen zijn zowat altijd sneller, dus op dat vlak kunnen we niet winnen.

Onze missie

Daarom is onze missie om alles in te zetten op onze echte kracht: het brengen van broodnodige duiding en unieke invalshoeken zodat lezers het gaming universum op een andere manier kunnen zien. Als lezer van Gamerverse krijg je zo een bredere kijk op de gaming wereld zodat jij aan de hand van onze hoogstaande gaming journalistiek je eigen mening kan vormen over de feiten.

Daarmee richten we ons tot de echte die-hard fans die bestáán uit hun passie en het neusje van de zalm willen weten. Onze lezers willen weten hoe alles werkt, wat de achtergrondinformatie is, waar de roots liggen en meer. Kortom, ze willen het volledige verhaal. Niet omdat ze een quiz willen winnen, maar wel omdat het een deel is van zichzelf. Ze nemen de tijd om alle naadjes van de kous te ontrafelen, want ze weten dat kwaliteit altijd een (tijds)investering waard is.

gamerverse mockup mobile

Hoe we het doen

Bij Gamerverse beperken we nieuwsberichten niet tot de droge nieuwsfeiten, want die vind je nu eenmaal overal. Door simpelweg persberichten te herkauwen, halen we geen voldoening uit ons werk. We geven elk stuk extra body en waarde door ze aan te dikken met eigen ervaringen en door de feiten te kaderen in hun bredere context. Zo zie jij als lezer het grotere geheel, het totaalplaatje.

Dat doen we vaak speels en gedurfd, maar altijd met een groter doel in het achterhoofd. Dat doel is om jou als gamer te voorzien van accurate volledige informatie die je nergens anders kan vinden. Uiteindelijk gaat het erom dat we de lat van de gaming journalistiek steeds hoger leggen.

Volg Gamerverse

Dat je onze site bezoekt, betekent enorm veel voor ons. Dat betekent namelijk dat jij hoogstaande gaming journalistiek wil steunen. Die steun zullen we nooit voor vanzelfsprekend aannemen en we blijven er elke dag voor strijden om de torenhoge verwachtingen van onze bezoekers te overtreffen!

Om niets te missen van Gamerverse, kan je je inschrijven op onze gratis nieuwsbrief. Verder kan je ons ook vinden op volgende sociale media:

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rounded” icons_location=”top” col_number=”auto” outer_color=”dark” network_names=”true”]