We hadden het reeds voorspeld tijdens onze laatste video podcast en nu gebeurt het ook effectief: Tetris 99 wordt in een Animal Crossing-jasje gestoken voor een nieuwe Maximus Cup.

Tetris 99 komt met zijn derde Grand Prix van het jaar dit weekend. Na het evenement van Ring Fit Adventure komt Animal Crossing ook met een thema voor alle fans. Net zoals alle vorige keren is het de bedoeling dat je 100 punten scoort tijdens het evenement om het exclusieve thema te ontgrendelen. Tetris is één van de meest rustgevende games die er is. Gooi daar wat achtergrond muziek bij van Animal Crossing en ongetwijfeld beleef je het rustigste weekend van je leven. Van 15 mei 09:00 uur tot 19 mei 08:59 uur is het evenement beschikbaar.

Tetris 99 is een gratis game voor mensen die een Nintendo online lidmaatschap hebben. Ongetwijfeld de beste Battle Royale die ik al heb gespeeld. Ik zou zeggen geef het een kans, en zeker dit weekend voor het Animal Crossing Thema!

Speel jij nog steeds Tetris 99? Welke game denk jij die in de volgende Grand Prix zal zitten?

In dit artikel

Tetris 99 boxart

Tetris 99

Ontwikkelaar: Arika

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 13/02/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!