Jij krijgt Watch Dogs 2, jij krijgt ook Watch Dogs 2, iedereen krijgt Watch Dogs 2!

Dit weekend is Watch Dogs 2 gratis te krijgen voor pc-gebruikers, maar ook PS4-spelers kunnen voordelig aan de slag met de game dankzij nieuwe toevoegingen aan PlayStation Now.

Zondag houdt Ubisoft hun Forward-evenement waar ze meer info over aangekondigde en onaangekondigde games uit de doeken doen. Het bedrijf maakte reeds bekend dat gebruikers op een bepaald moment in de show de kans zullen krijgen om een gratis pc-versie van Watch Dogs 2 te claimen. Ben je geen pc-gamer, droog dan maar je tranen. Watch Dogs 2 is vanaf vandaag namelijk speelbaar via PlayStation Now, de streamingdienst van Sony. Je kan de game tot maandag 5 oktober 2020 spelen.

Eerder kondigde Sony het PlayStation Indie Initiative aan, een nieuw programma om indies meer in de schijnwerpers te zetten. Een onderdeel van dat programma is om meer indies naar PlayStation Now te brengen. PlayStation voegt nu de daad bij het woord en brengt de horror-stealthgame Hello Neighbor naar PS Now.

Street Fighter V, The Turing Test en Infinite Minigolf

Ook Street Fighter V werd toegevoegd aan de dienst. In de game vecht je jouw een weg naar de top met fan-favorites zoals Ryu en Chun-Li en andere iconische personages. Alhoewel PlayStation het niet meteen vermeldt in hun eigen blogbericht, werden ook The Turing Test en Infinite Minigolf toegevoegd.

Een lidmaatschap op PS Now kost 59,99 euro per maand en geeft je toegang tot een collectie van ruim 700 PS4-, PS3- en PS2-games die bovendien maandelijks wordt uitgebreid. De games kan je streamen naar je console, of je kan de PS4-games ook downloaden zodat je in de hoogste resolutie kan spelen en niet afhankelijk bent van de snelheid van je internetverbinding.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!