Valorant lanceert morgen zijn eerste ‘Ultra Edition’ Skin Collection genaamd Elderframe. Al is hij absoluut niet goedkoop.

Op vrijdag 10 juli verschijnt de eerste ‘Ultra Edition’ Skin Collection genaamd Elderflame. Ultra Edition verwijst naar een van de price tiers van de game. Concreet gaat het hier om de op een na duurste tier, er is namelijk ook nog een Exclusive Edition.

Elderflame geeft je wapens een drakenjasje. Een individuele skin (voor één wapen) kost je 2,475 VP. Door de bundel te kopen voor 9,900 VP bespaar je 2475 VP en kan je de skin toepassen op vier geweren en je mes. Bovendien krijg je ook nog wat extraatjes, namelijk een Card, Buddy en Spray.

In de Valorant Store koop je 1100 VP voor $99,99 euro, wat betekent dat dit set omgerekend zo’n $95 kost.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!