An offer you can't refuse

Aankomende zondag vindt het langverwachte Ubisoft Forward evenement plaats. De uitgever trekt nu alvast een onweerstaanbare kaart om extra kijkers te lokken: ze geven gratis Watch Dogs 2 weg.

Zondag 12 juli om 21u houdt Ubisoft hun Forward-evenement, een alternatief op hun jaarlijkse E3-presentatie. Ondertussen heeft Ubisoft ook hun line-up voor het evenement aangekondigd. Zo weten we alvast dat we meer te zien zullen krijgen van Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion en Ubisoft’s nieuwe battle royale Hyper Scape. Uiteraard zullen er tijdens de show ook nog tal van verrassingen zijn. Fans hopen alvast op een nieuwe Far Cry, Prince of Persia, de terugkeer van Splinter Cell en nieuwe beelden van Beyond: Good & Evil.

Gratis Watch Dogs 2

Alsof dat nog niet genoeg is, is er nog een extra reden om te kijken. Tijdens het evenement zal je namelijk kunnen inloggen met je Uplay-account. Op die manier kan je een gratis exemplaar krijgen van Watch Dogs 2 voor pc en door quizvragen te beantwoorden kan je ook in-game beloningen verdienen.

Je zal moeten inloggen “na Trackmania en voor het einde van de show” om je gratis exemplaar van Watch Dogs 2 te kunnen krijgen. Wees er dus stipt bij!

Wat hoop jij te zien tijdens Ubisoft Forward? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

watch dogs legion boxart

Watch Dogs: Legion

Ontwikkelaar: Ubisoft Toronto

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One / Google Stadia

Releasedatum: 29/10/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!