The Master Chief Collection wordt steeds verder uitgebreid. In december 2019 verscheen de bundel met Halo: Reach en in maart vond ook Halo: Combat Evolved Anniversary zijn weg naar het pakket. Nu wordt alweer een nieuwe Halo-titel toegevoegd, namelijk Halo 2: Anniversary.

De game verscheen oorspronkelijk in 2014 als deel van Halo: The Master Chief Collection voor Xbox One. De titel werd volledig geoptimaliseerd voor pc en wordt nu opnieuw uitgebracht met extra functies en verbeteringen. Zo biedt de game bijvoorbeeld ondersteuning voor 4K UHD en 60fps en tal van opties om de game naar eigen believen te tweaken (ultrawide support, FOV, toetsenbord en muis, etc).

Aan de slag met Halo 2

Er zijn verschillende manieren om aan de slag te gaan met Halo 2: Anniversary op pc. Allereerst kan je de game afzonderlijk aankopen voor 10 euro. Daarnaast kan je ook de Master Chief Collection aankopen voor 40 euro. Deze bevat 6 Halo-games, waarvan er op dit moment reeds 3 speelbaar zijn. De overige titels worden later dit jaar toegevoegd. De laatste methode is via Xbox Game Pass Ultimate of Xbox Game Pass voor pc. Zo kan je namelijk ook de gehele Halo-collectie spelen.

De overige games (Halo 3, Halo 3: ODST en Halo 4) zouden dit jaar nog moeten verschijnen.

Halo: The Master Chief Collection is een van de games die speelbaar zijn via Project xCloud. Hoe dat speelt, zie je in onze preview:

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!