Na een paar teasers op het officiële Twitter-account van Mafia, heeft 2K nu ook effectief bevestigd wat er op til is voor de franchise.

Dit wordt mogelijk het kortste nieuwsbericht op Gamerverse, want buiten een korte teaser trailer is er nog niets bekend over de game. De volledige onthulling volgt op dinsdag 19 mei om 18:00 lokale tijd. De afgelopen drie dagen werd via het officiële Twitter-account van Mafia telkens een woord getweet: Family. Power. Respect. De drie zaken waar het om draait in de maffiawereld.

Het is niet de eerste keer dat er een aankondiging voor een aankondiging gebeurt. Zo was het bijvoorbeeld ook het geval bij Assassin’s Creed Valhalla. In eerste instantie werd aangekondigd dat de setting zou worden onthuld via een livestream. Op het einde van die livestream werd vervolgens een trailer aangekondigd waar de game officieel uit de doeken werd gedaan. Het lijkt dus steeds meer een algemene trend te worden.

Het is voorlopig nog niet duidelijk op welke platformen de trilogy zal verschijnen. We kunnen ons wellicht verwachten aan een geremasterde collectie zoals Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!