Een juicy fan theory...

Gisteren lekte Far Cry 6 uit op de PlayStation Store. Veel tijd hadden fans niet nodig om met theorieën op de proppen te komen, en deze in het bijzonder lijkt wel heel geloofwaardig!

Op het eerste zicht lijkt er al genoeg om enthousiast te worden van Far Cry 6. De game geeft je namelijk een gratis upgrade naar PS5 wanneer je de PS4-versie koopt en bovendien wordt de villain vertolkt door Giancarlo Esposito. Afgaand op de eerste beelden die Ubisoft toonde een absolute topkeuze qua casting.

Daarmee wordt meteen een gerucht bevestigd. De acteur hintte in het verleden al naar het feit dat hij meewerkt aan een grote game, en er werd al gedacht dat het om Far Cry 6 zou gaan. Maar, ook Michael Mando (de acteur van Vaas) liet een paar weken geleden weten op Reddit dat hij mogelijk nog niet klaar is met de rol van Vaas

Verschillende fans verbonden meteen de puntjes met elkaar. Zo werd bijvoorbeeld gespot dat Diego, de zoon van villain Anton Castillo (Giancarlo Esposito) hetzelfde litteken heeft op het rechteroog als Vaas.

Verder bewijsmateriaal ontbreekt voorlopig nog. Het is voorlopig dus nog maar een vrij dunne theorie, maar we worden alvast heel enthousiast van het idee dat Far Cry 6 een prequel is waar we kunnen zien hoe Vaas precies zo verknipt is geworden. Iets met een appel die niet ver van de boom valt… Mogelijk krijgen we de officiële bevestiging al zondagavond tijdens Ubisoft Forward.

Lijkt een prequel met een jonge Vaas je leuk? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!