Crysiscommunicatie.

Oorspronkelijk zou de Crysis remaster eind deze maand moeten verschijnen op alle platformen, maar de ontwikkelaar stelde de game uit. Nu blijkt dat niet voor Switch te gelden, want die haalt zijn originele releasedatum nog.

Toen de eerste gameplaybeelden van Crysis Remastered uitlekten, was het meteen duidelijk dat de community niet enthousiast was. Een veelgehoorde kritiek was dat de remaster er niet beter (of zelfs slechter) uitzag dan de eerste Crysis-game op de hoogste pc-settings.

Ontwikkelaar Crytek reageerde op deze kritiek door te melden dat Crysis Remastered wordt uitgesteld met enkele weken om de game zo “te laten opleven naar de verwachtingen.”

Op Twitter heeft de ontwikkelaar nu een update gedeeld. Ze kondigen namelijk aan dat het uitstel niet geldt voor de Switch-versie van de game, die zal immers nog steeds zijn originele releasedatum van 23 juli halen. Er wordt niet gezegd waarom, maar wellicht ziet de Switch-versie van de game er al zo goed uit als mogelijk met de technologie. De PS4-, Xbox One- en PC-versie van de game zijn wel nog steeds uitgesteld.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!