Far Cry 3 wordt door velen gezien als een van de beste games die de franchise te bieden heeft, en dat heeft veel te maken met de iconische villain Vaas. Op Reddit hintte de acteur van het personage naar een mogelijke terugkeer.

Met Far Cry 3 had Ubisoft een klepper van formaat te pakken. De villain, Vaas, begeesterde iedere speler met zijn unieke persoonlijkheid. Een persoonlijkheid die werd neergezet door acteur Michael Mando (Nacho in Better Call Saul).

In een AMA op Reddit liet de acteur zich uit over zijn avontuur in Far Cry 3. Een gebruiker vroeg hem of hij op straat nog steeds herkend wordt als Vaas of als mensen hem nu meer zien als Nacho. “Vaas is mijn spirit animal, dat personage mede mogelijk maken is iets dat me altijd dierbaar gaat blijven,” zegt hij in een reactie. “Ik word nog steeds herkend als Vaas en ik voel nog steeds liefde voor dat personage, het maakt me erg gelukkig. Wie weet… misschien zal ik de rol binnenkort opnieuw vertolken? :p”

reddit michael mando vaas

Dan is het nog de vraag in welke hoedanigheid Vaas zijn comeback zal maken. Mogelijk in de vorm van een serie, een live action video op YouTube demonstreerde namelijk dat de Far Cry Villain zich daar eveneens ideaal voor leent.

Een andere mogelijkheid is dat er een remake komt van Far Cry 3, of een prequel op de game. Een aankondiging van een nieuwe Far Cry-game lijkt sowieso in de pijplijn te zitten. Far Cry New Dawn, de standalone uitbreiding op Far Cry 5, was de laatste aankondiging voor de Far Cry franchise.

In dit artikel

far cry 5 boxart

Far Cry 5

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal / Ubisoft Toronto

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / Xbox One / PlayStation 4

Releasedatum: 27/03/2018

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!