We hebben zoveel vragen.

Vanavond om 22:00 is het dan zover: PlayStation gaat ons eindelijk meer info geven over de PlayStation 5. Bekijk het live evenement hier.

In de aankondiging heeft Sony het over “een laatste update alvorens de console eind dit jaar wordt gelanceerd”. Het is dus niet geheel onlogisch om een prijs en releasedatum te verwachten, ook al vermeldt Sony dat niet meteen bij de aankondiging. Sowieso krijgen we wel updates over games. Zou dat betekenen dat we meer gameplay te zien krijgen van Spider-Man: Miles Morales? En wat zijn de plannen van Sony met PlayStation Now? En hoe ziet de interface van de PS5 eruit? Zoveel vragen, waar we hopelijk vanavond een antwoord op zullen krijgen.

Gamerverse maakt vanavond ook een audioversie (met live reacties) van de show die je achteraf kan beluisteren als podcast. Heb je het evenement niet kunnen kijken, dan kan je dus met je ogen dicht de show alsnog volledig volgen via onze podcast!

Wat hoop jij te zien tijdens het evenement? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

spider man miles morales boxart

Spider-Man: Miles Morales

Ontwikkelaar: Insomniac Games

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 5

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!