Nog één laatste blik voor de release

Nadat Microsoft (onder druk) de releasedatum en prijs van de nieuwe Xbox-systemen onthulde, zijn alle blikken nu gericht op PlayStation. Nu kondigt Sony aan dat ze woensdag een liveshow houden met meer info over PlayStation 5 games en – quasi zeker – een releasedatum en prijs.

Het leek lang alsof er nooit een releasedatum en prijs zou worden onthuld voor de next-gen consoles. Sony wachtte op Microsoft om de eerste stap te zetten, en Microsoft wachtte op Sony. Althans, tot een leaker de prijs en releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series X naar buiten bracht.

Nu ligt de bal dus in het kamp van Sony en dat snappen ze. “Voordat de PlayStation 5 deze eindejaarsperiode lanceert, willen we jullie nog één blik gunnen op sommige van de geweldige games die zullen verschijnen bij de PS5 release (en achteraf),” schrijven ze in een blogbericht. De vooraf opgenomen show zal opnieuw zo’n 40 minuten duren en zal live te zien zijn op Twitch en YouTube woensdag 16 september om 22:00.

Er wordt dus niet direct bevestigd dat een releasedatum en prijs (voor zowel de standaardversie als de digital only variant) onderdeel zal zijn van de presentatie, maar aangezien het lijkt dat dit de laatste presentatie wordt tussen nu en de release, lijkt een bevestiging van de prijs en releasedatum (en de start van pre-orders) quasi onvermijdelijk.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!