Een positieve (peper)noot.

De beslissing van Coolblue om hun beperkte aantal PS5 pre-orders te verloten, viel niet bij iedereen in goede aarde. Sony was echter wel onder de indruk van de creativiteit van het bedrijf en beloont de webshop daarom met 200 extra consoles.

Ondanks dat de vraag naar de PlayStation 5 enorm hoog is, had Coolblue slechts 180 exemplaren te verkopen. Om te bepalen wie er eentje mocht bestellen, lanceerden ze een wedstrijd. Iedereen kon een foto van zijn schoen doorsturen via de Coolblue app en 180 willekeurige gelukkigen kregen de kans om een bestelling te plaatsen. Volgens een Tweet van Coolblue deden ongeveer 80.000 mensen mee aan de wedstrijd, al zitten daar ook dubbele en afgekeurde inzendingen in. Het werkelijke aantal (legitieme) deelnemers ligt dus wat lager.

De meeste mensen kregen na afloop via mail te horen dat hun schoen niet gekozen werd. Toch is er ook een positieve (peper)noot (ik dacht, ik waag me even aan wat Coolblue-achtige copywriting), want de webshop meldt dat de actie in de smaak viel bij Sony. Sony heeft daarom 200 extra PlayStation consoles toegezegd die in de komende twee weken mogen worden verkocht onder iedereen die zijn schoen al heeft gezet. De wedstrijd wordt dus niét terug geopend. Wanneer de consoles effectief binnen zijn, gaat Coolblue terug 200 willekeurige mensen kiezen die dan vervolgens een bestelling mogen plaatsen.

coolblue playstation 5 200 extra consoles

Ben je nog steeds druk op zoek naar een kans om de felbegeerde PS5 te bestellen, raadpleeg dan zeker ook ons overzicht.

In dit artikel

playstation 5

PlayStation 5

Merk: Sony

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo Amazon

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!