Coolblue heeft zodanig weinig PlayStation 5 consoles ter beschikking gekregen, dat ze een wedstrijd organiseren. De winnaars kunnen er eentje bestellen.

95414 mensen hebben een PlayStation 5 in hun verlanglijstje staan op Coolblue, zo valt te lezen op een scherm in de nieuwe video van Coolblue. Slechts enkele van die mensen kunnen effectief een bestelling plaatsen, want Coolblue heeft slechts 180 exemplaren ter beschikking gekregen. Bij Coolblue hebben ze vandaag de hoofden gebroken over de eerlijkste oplossing om dit probleem van vraag en aanbod aan te pakken.

“We kunnen hem op pre-order zetten, maar dan is twee minuten later de website zwart, ” zegt CEO Pieter Zwart in een ludieke video. Daarmee verwijst hij naar de pre-orders van de Xbox Series X, die zodanig in trek waren dat de website van Coolblue offline gingen. “We kunnen hem veilen, maar dat is niet eerlijk.” En mensen naar de winkel laten komen, dat is al helemaal geen oplossing in coronatijd.

coolblue app playstation 5

Coolblue komt dus met een speelse oplossing. Via de Coolblue app kan je een foto nemen van je schoen. Steek er dus een lekkere wortel in, maak er een mooie foto van en dien hem in via de app. Sinterklaas kiest er enkele brave kindertjes uit. Win je de wedstrijd, dan mag je een exemplaar van de console bestellen. Iedere deelnemer moet ook beloven dat -ie niet gaat zeuren wanneer blijkt dat -ie niet gewonnen heeft. Deelnemen moet vóór woensdag 18 november 10.00 uur.

Een PS5 scoren op launch day

Het wordt duidelijk niet makkelijk om nog een PS5 te scoren op launch day. Coolblue is een kans, maar gelukkig niet je enige kans. Houd zeker ons overzicht in de gaten om alle mogelijkheden te ontdekken.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!