Niets is onmogelijk! Maar dit komt wel in de buurt.

De pre-orders van de PlayStation 5 verliepen erg chaotisch en veel geïnteresseerden werden teleurgesteld. Toch zijn er nog enkele kansen die ervoor kunnen zorgen dat je op de releasedag aan de slag kan met de PlayStation 5.

We zullen er geen doekjes om winden. Het wordt niet makkelijk om donderdag aan de slag te gaan met de PlayStation 5 wanneer je nog niet beschikt over een pre-order. Toch zijn er nog een paar winkels die nog een héél kleine voorraad hebben die ze ter beschikking stellen. We helpen je graag door alle mogelijkheden op te lijsten. We werken deze pagina regelmatig bij, dus houd hem goed in de gaten!

Coolblue

Het gerucht dat Coolblue aan het brainstormen was over de beste methode om de PlayStation 5 beschikbaar te stellen, klopte. Coolblue komt nu met goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat Coolblue slechts 180 exemplaren van de PlayStation 5 heeft ontvangen, terwijl bijna 100.000 mensen interesse hebben om er eentje te kopen bij de webshop.

Om het zo eerlijk mogelijk te houden, lanceert Coolblue nu een wedstrijd. Het enige wat je moet doen is een foto van je schoentje doorsturen via de Coolblue app. De winnaar wint de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Coolblue hield als een van de weinige winkels geen pre-orders van de PlayStation 5. Ondertussen hebben ze echter de definitieve voorraad aan PlayStation 5 consoles doorgekregen. De kans dat je er eentje kan bemachtigen? 1 op 1000. “We hebben de definitieve voorraad aan PlayStation 5 consoles doorgekregen. Helaas staat ‘ie op veel meer verlanglijstjes dan er voorraad beschikbaar is. Per 1000 geïnteresseerden krijgen we ongeveer 1 PlayStation. We kunnen dus bijna niemand blij maken.”

Normaal zouden de “pre-orders” van de PlayStation 5 op woensdag 18 november live gaan, maar die datum lijkt niet meer vast te staan. Er zit dus niets anders op dan de productpagina van de PlayStation 5 te refreshen. Ondertussen gaat ook het gerucht dat Coolblue overweegt om de verkoop uit te stellen, tot ze meer toestellen hebben om ter beschikking te stellen.

Amazon

Waar?

Wanneer? Donderdag 19 november om 13:00

Amazon zal donderdag om 13:00 enkele PlayStation 5 consoles ter beschikking stellen. Net zoals bij Coolblue gaat het echter om erg weinig exemplaren. Je doet er dus goed aan om Amazon goed in de gaten te houden. Niet alleen Amazon.nl, maar ook Duitsland en Frankrijk.

BCC (enkel Nederland)

Waar? Op de productpagina
Wanneer? Woensdag 18 november, tijd onbekend

BCC heeft een soortgelijke strategie gehanteerd als Coolblue. Ze hebben de Playstation 5 niet als pre-order beschikbaar gesteld, maar het zal wel mogelijk zijn om de console op 18 november online te bestellen. De console wordt vervolgens op 19 november thuis geleverd. Helaas geldt dit aanbod enkel voor Nederlanders, want de webshop levert niet in België.

Wehkamp (enkel Nederland)

Op Twitter heeft Wehkamp verduidelijkt de PS5 op 19 november te koop zal zijn op de webshop. Helaas levert de winkel enkel binnen Nederland.

Bol.com (tweede levering)

Bij Bol.com zal het in ieder geval niet mogelijk zijn om nu nog een PS5 te bestellen die vervolgens op donderdag geleverd wordt, maar de webshop verwacht wel snel een tweede lading te ontvangen. Dat gebeurde eerder ook al met de Xbox Series X namelijk. Het bedrijf weet nog niet precies wanneer, maar ze hopen nieuwe exemplaren binnen een maand te ontvangen.

In dit artikel

playstation 5

PlayStation 5

Merk: Sony

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo Amazon

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!