Na The Mandalorian kijken Star Wars-fan reikhalzend uit naar ‘the next big thing’. Daar moeten we niet lang op wachten, want het zevende (en laatste) seizoen van The Clone Wars komt reeds op 17 februari naar Disney+.

Oorspronkelijk hoorden we de releasedatum nog niet te kennen, maar door een fout van Disney weten we nu dat het zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars op 17 februari verschijnt op Disney+.

Op de officiële website van Disney verscheen namelijk een overzicht met “30 Disney-dingen om naar uit te kijken in 2020”. The Clone Wars was een van die dingen en in de promovideo was de releasedatum te zien. Ondertussen is het artikel weer verwijderd van de website, maar CBR kon gelukkig op tijd een screenshot maken.

star wars the clone wars season 7 releasedate

A long time ago…

Fans van de serie hebben behoorlijk wat geduld moeten uitoefenen voor de finale van de serie. Star Wars: The Clone Wars verscheen voor het eerst in 2008 op Cartoon Network. Daar liep de serie voor vijf seizoenen, het zesde seizoen verscheen uiteindelijk op Netflix in 2014.

Hoewel het zesde seizoen goed ontvangen werd, betreurden fans dat er geen echte conclusie was. Die komt er nu wel met het zevende seizoen. Het seizoen bestaat uit 12 afleveringen en Disney gaat elke week een nieuwe aflevering lanceren op Disney+ (net zoals dat ook het geval was bij The Mandalorian).

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!