Heb je nog nooit de wondere wereld van Los Santos ontdekt, dan is het daar nu het ideale moment voor. Vanaf vandaag is GTA V namelijk gratis te spelen voor iedereen die beschikt over een Xbox Game Pass-abonnement. Dat kondigt Microsoft – zoals altijd – aan met een meme op hun Twitter-kanaal.

Sinds 2013

Het is amper te geloven, maar toch verscheen GTA V oorspronkelijk in 2013. Een jaar later verscheen de game dan ook voor PS4 en Xbox One en uiteindelijk kwam de game in 2015 ook naar pc. Toch is de game absoluut nog niet gedateerd, dus de toevoeging aan Xbox Game Pass is zeker geen “vijgen na Pasen”.

Wie beschikt over Xbox Game Pass Ultimate (of gewoon een afzonderlijk Xbox Live Gold-lidmaatschap) krijgt uiteraard ook toegang tot GTA Online. Sinds de online versie van GTA V verscheen op Xbox One, zijn er ondertussen al 25 updates uitgerold. Dankzij die updates is het bijvoorbeeld mogelijk om CEO te worden van een bedrijf, eigenaar te worden van een nachtclub of het Diamond Casino & Resort te bezoeken. Heb je GTA Online al lange tijd niet meer gespeeld, dan is het zeker eens de moeite om alle nieuwe zaken te (her)ontdekken. De meest recente update verscheen op 12 december.

Drie maanden voor 1 euro

Op dit moment loopt er nog steeds een deal waarmee je voor 1 euro drie maanden toegang krijgt tot Xbox Game Pass Ultimate. De deal loopt af op maandag 6 januari, dus snel zijn is de boodschap.

In dit artikel

grand theft auto v boxart

Grand Theft Auto V

Ontwikkelaar: Rockstar North

Uitgever: Rockstar Games

Platformen: PlayStation 3 / Xbox 360 / PlayStation 4 / Xbox One / Windows

Releasedatum: 17/09/2013

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!