De uitrol van Disney Plus is België wordt steeds serieuzer. Vanaf zaterdag zullen Belgen al een jaarabonnement kunnen kopen aan een interessante introductieprijs.

Het duurt nog een maandje vooraleer Disney Plus op 15 september lanceert in België, maar ondertussen kunnen Belgen al een pre-order plaatsen op de dienst. Het grote voordeel daarvan is de introductieprijs. In plaats van 69,99 euro voor een jaarabonnement, betaal je dan slechts 59,99 euro. Dat komt overeen met 4,99 euro per maand (tegenover de normale prijs van 6,99 euro per maand).

De introductieprijs komt te vervallen wanneer de service lanceert. Vergeet dus niet om zeker voor 14 september je pre-order te plaatsen. Zo kan je ook meteen een account aanmaken en sta je alweer een stapje dichter bij Disney Plus!

disney plus pre order belgie

Neem jij een pre-order of kijk je nog even de kat uit de boom? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!