Aangezien veel bioscopen gesloten zijn wegens corona, heeft Disney besloten om hun langverwachte film Mulan reeds vanaf de lanceringsdatum beschikbaar te stellen op Disney Plus. Je zal er echter een surplus voor moeten neerleggen van 30 dollar. Wat krijg je daarvoor?

Voorlopig is het nog niet zeker of Mulan ook op de Nederlandse (en binnenkort de Belgische) Disney Plus te zien zal zijn. Wellicht zal Disney echter binnenkort met concreter nieuws komen over een lokale uitrol. In Amerika zullen Disney Plus leden voor 30 dollar Premium Access kunnen kopen voor Mulan.

Collider spotte een nieuwe infopagina van Disney die meer duidelijkheid geeft over wat je precies krijgt voor die 30 dollar. Allereerst krijg je uiteraard meteen toegang tot de film. Je zal de film zo vaak kunnen herbekijken als je zelf wil, maar enkel zolang je een actief Disney Plus lidmaatschap hebt. Ook zal je de film kunnen downloaden op alle apparaten die Disney Plus ondersteunen.

disney plus premier access mulan

Op technisch vlak zal je de film kunnen kijken in UHD (4K) met HDR en Dolby Audio. Tot dusver krijg je dus alles wat je van een film op Disney+ verwacht. Opmerkelijk is dat er vermeld wordt dat je toegang krijgt tot de film “alvorens hij beschikbaar is voor alle Disney Plus abonnees”.

Het feit dat de film beschikbaar is onder Premier Access verandert dus niets aan het feit dat de film later beschikbaar wordt voor alle Disney Plus-leden. Gelukkig maar!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!