Disney werkt op dit moment aan nieuwe producties rond Pirates of the Caribbean, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen die niet Johnny Depp als Jack Sparrow bevatten. Een beslissing die niet in goede aarde valt door de fanbase, zo blijkt uit een petitie om Depp terug te krijgen.

Disney werkt op dit moment hard aan een wederopleving voor de Pirates of the Caribbean-franchise. Zo komt er bijvoorbeeld een exclusieve spinoff reeks op Disney Plus, misschien zelfs met Zac Efron in de hoofdrol. Daarnaast wordt er op dit moment ook gewerkt aan een reboot van de Pirates of the Caribbean film. In 2018 werd echter reeds bekend dat Johnny Depp niet meer in overweging werd genomen om terug in de rol te kruipen van zijn iconische personage Jack Sparrow.

amber heard aquaman
Amber Heard op Comic Con (foto door Gage Skidmore)

Valse aantijgingen

De aantijgingen van Amber Heard tegenover haar voormalige man werden eerder al in twijfel getrokken. Make-upartieste Samantha McMillen beweert namelijk dat de ‘verwondingen’ van Amber Heard nep waren. Ook de exen van Johnny Depp namen het voor hem op, door te zeggen dat ze Johnny Depp altijd als een liefdevolle persoon hebben ervaren.

Het is dan ook niet vreemd dat de fans van Johnny Depp in alle staten zijn voor het onrecht dat hem – wellicht – is aangedaan. Zij trekken nu naar Change.org om via een petitie hun ongenoegen uit te drukken. De petitie heeft ondertussen reeds 80.000 handtekeningen verzameld. Ook de hashtag #JusticeForJohnnyDepp gaat viraal op Twitter.

Deze nieuwe informatie zou weleens een kantelpunt kunnen betekenen in de carrière van Johnny Depp die eerder uitgespuwd werd door Hollywood. Mits alle informatie lijkt te kloppen, zou het opnieuw casten van Depp als Jack Sparrow weleens een krachtig signaal kunnen zijn en zijn carrière terug in een stroomversnelling brengen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!