Als we de zwartkijkers mogen geloven, bestaat er niets iets zoals Disneyliefde. Daar geloven wij echter wel in, dus we vinden het maar al te leuk wanneer iemand deze zwartkijkers het tegendeel bewijst. Lee Loechler bewees dat op een wel heel creatieve manier.

Je geliefde ten huwelijk vragen in de bioscoop is dan wel creatief, maar het is niets nieuws. Je huwelijksaanzoek feilloos verwerken in een Disney-klassieker, is echter een volledig ander paar mouwen. Dit epische huwelijksaanzoek staat op naam van Lee Loechler. Die nodigde zijn vriendin recent uit om in een bioscoopzaal haar favoriete film te kijken, namelijk Doornroosje.

Wat ze echter niet had verwacht, was dat de iconische ontwaking van Doornroosje plaats had gemaakt voor een eigen invulling. Lee werkte gedurende zes maanden samen met een illustrator om een nieuwe scène in de film te laten tekenen. Zo kwamen de hoofdrolspelers er precies uit te zien als het koppel in levende lijve en de verhaallijn werd aangepast om op te werken naar het werkelijke huwelijksaanzoek.

lee loechler huwelijksaanzoek
Lee spaarde kosten noch moeite voor zijn huwelijksaanzoek.

Verborgen camera

Hij nam het volledige huwelijksaanzoek op. Zo kan iedereen zien hoe het langzaam tot verloofde Sthuthi David doordringt dat ze naar haar eigen huwelijksaanzoek aan het kijken is. Uiteindelijk gooit het getekende personage een trouwring, die vervolgens wordt opgevangen door Lee in de filmzaal. De werkelijkheid is echter een stuk mooier dan hoe wij het kunnen verwoorden, dus kijk zeker even de video.

Één ding is zeker, de lat voor huwelijksaanzoeken ligt hoger dan ooit.

We duimen alvast voor een lang en gelukkig leven voor het verloofde koppel.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!