Laten we meteen beginnen met wat op te helderen. Disney’s nieuwe film Stargirl heeft absoluut niets te maken met het gelijknamige personage uit het DC Universe. In dit geval gaat het om een nieuwe Disney-film die exclusief te zien zal zijn op Disney+.

Het verhaal van Stargirl is niet nieuw, de film werd namelijk gebaseerd op het boek van Jerry Spinelli. Stargirl vertelt het verhaal van Leo Borlock (Graham Verchere) die gepest wordt op school. Hij meent dat de enige manier om school te overleven, is om onzichtbaar te worden. Dit doet hij door zich te kleden en te gedragen als de anderen en er niet te vaak bij stil te staan of hij op die manier wel écht gelukkig is.

Dat verandert echter volledig wanneer hij Stargirl Caraway (Grace VanderWaal) ontmoet, een excentrieke nieuwe studente die zich duidelijk niets aantrekt van de mening van anderen. Maar wat had je dan verwacht, van iemand die zichzelf Stargirl noemt. Haar eeuwige levensvreugde en charmes betoveren Leo en het duo groeit steeds meer naar elkaar toe.

“Figuring out who we are, is the one thing no one else can do for us,” luidt een quote uit de trailer. Stargirl wordt duidelijk weer een film met een sterke boodschap. De toon van de productie doet alvast denken aan Diary of a Future President, de serie die binnen enkele dagen ook exclusief te zien zal zijn op Disney+. Stargirl zal vanaf 13 maart te zien zijn op Disney’s streamingdienst.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!