Na de Pokémon Direct van vorige week, kunnen Nintendo-fans zich donderdag alweer achter hun computer plaatsen voor een nieuwe livestream. Er wordt namelijk een livestream gehouden die de laatste vechter van het Super Smash Bros Ultimate DLC-pack zal aankondigen.

De livestream duurt ongeveer 35 minuten en zal doorgaan om 15u op 16 januari. De livestream zal gelijkaardig zijn aan de voorgaande. We kunnen ons dus verwachten aan uitgebreide informatie over het nieuwe personage. Waar zijn moves vandaan komen, hoe ze heten, waar het personage vandaan komt en de lore erachter. Natuurlijk zal er opnieuw wat gameplay gespeeld worden door Masahiro Sakurai.

Mocht je niet weten hoe zo’n livestream eruitziet, bekijk dan zeker even de livestream van het vorige DLC-personage hieronder.

Who’s joining the roster?

Wie dat zal zijn weten we uiteraard nog niet, maar de laatste tijd blijkt het dat onze wensen beginnen uit te komen. Banjo Kazooie was een favoriet in de Super Smash community. En zie daar, als derde challenger in de DLC-pack kwam Banjo Kazooie voor.

Ook kregen we, kinda, Sans in Super Smash. Hij kwam dan wel als een Mii-fighter costume, maar toch waren fans over de hele wereld blij met zijn komst.

Om hierop verder te bouwen, kan het dus zijn dat er een nieuwe fan-favorite wordt toegevoegd. Helemaal bovenaan de lijst gaat het over Geno. Geno is een personage uit Mario RPG dat uitkwam in 1996 op de SNES. Een all-time classic game die je toch wel moet gespeeld hebben als je fan bent van het Marioverse (misschien een ideetje voor een nieuwe site, naast Gamerverse en Disneyverse?) en RPG-games. Hij kreeg al een Mii fighter costume, maar toch blijft men speculeren dat hij, op zijn geheel, beschikbaar zou worden.

Er zijn tal van mogelijkheden en tal van leaks omtrent deze personages en wie er nog aan zit te komen in de volgende fighters pass. Maar wat kan je nog geloven in deze wereld? Het beste is je eigen ogen en daarvoor moeten we nog twee nachtjes slapen, voor we meer te weten komen. De onthulling zal live te volgen zijn op het YouTube-kanaal van Nintendo.

De fighters pass

De Fighters Pass kost je zo’n 28 euro en daarmee krijg je toegang tot 5 nieuwe personages (eentje die donderdag nog wordt aangekondigd), 5 nieuwe levels en tal van nieuwe muziek die toebehoort tot de personages.

En zo zie je mij, die dan toch eens die fighter pass in huis zal halen, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

super smash bros ultimate switch boxart

Super Smash Bros. Ultimate

Ontwikkelaar: Bandai Namco Studios

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 07/12/2018

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!