Wie dacht dat Disney na een nieuwe trilogy, een eigen Star Wars pretpark en The Mandalorian wel even klaar is met Star Wars, heeft het mis. “We’re just getting started with Star Wars,” zei Disney CEO Bob Iger eerder nog. Toch willen ze er wel hun tijd voor nemen, want “less is more” en we weten allemaal wat massaproductie met de kwaliteit van een product doet.

In een aflevering van The Star Wars Show heeft Bob Iger zich uitgelaten over de plannen voor Star Wars. Het ziet ernaar uit dat hitseries zoals The Mandalorian niet langer beperkt zullen zijn tot onze smartphones, mogelijk komen ze ook naar het grote doek.

Ik zie het niet alleen als televisie, ik zie het als een uitbreiding van Star Wars-verhalen. Disney+ heeft ons de mogelijkheid gegeven om Star Wars naar de mensen te brengen op nieuwe manieren en nieuwe Star Wars naar de mensen te brengen. Het zijn niet dezelfde plaatsen of dezelfde personages. Kijk maar naar The Mandalorian. Natuurlijk wordt er veel gedeeld, maar er is ook een groot aandeel dat volledig fris is, en daar houd ik van.

Bob Iger

Ik houd van de mogelijkheid om echt agnostisch te kunnen zijn op gebied van het platform waar het voor wordt gemaakt. Zo kan het uiteindelijk zijn dat een televisieshow een film wordt en een film een televisieshow wordt. Ik maak hier geen aankondigingen, maar ik denk dat het belangrijk is dat we agnostisch zijn.

Bob Iger

Een kruising tussen televisieshows en films zou voor interessante verhoudingen kunnen zorgen. Beeld je bijvoorbeeld in dat de echte finale van The Mandalorian een film wordt in plaats van een rechtstreeks onderdeel van de serie.

Bob Iger meldt dat, alhoewel het einde van de Skywalker Saga nu in de zalen draait, er nog heel veel interessante mogelijkheden zijn. “Tussen nu en het moment dat de volgende film verschijnt, zullen we verhalen blijven vertellen, terwijl we op zoek gaan naar een nieuwe ervaring voor het grote scherm,” zegt Iger. “Er zijn heel wat mogelijkheden, er zijn heel wat gesprekken, er zijn heel wat getalenteerde mensen en ik vind dat heel spannend. In de tussentijd worden Star Wars-fans goed verwend volgens mij, met The Mandalorian, de prequel op Rogue One, Obi-Wan en de Clone Wars.”

Bron: Inside The Magic

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!