We starten Giververse met een knaller!

Vandaag is de eerste dag van onze grote Giververse-week, maar dat wil niet zeggen dat we rustig beginnen. We knallen meteen met een high-end gaming toetsenbord van Razer!

Of je nu Valorant speelt op het hoogste niveau of maïs oogst in Farming Simulator: een kwalitatief toetsenbord is voor iedereen een meerwaarde. Die gaan echter vaak gepaard met een hoog prijskaartje, dus de fijnste manier is om er simpelweg een gratis te krijgen! Nu is je kans, want Gamerverse geeft in samenwerking met Razer een BlackWidow Chroma V2 (groene switches) weg. Let wel, het gaat hier om een exemplaar met QWERTY-uitvoering.

Bij Gamerverse maak je nu kans om één exemplaar van het Razer BlackWidow Chroma V2 gaming toetsenbord te winnen. Deelnemen kan heel eenvoudig via het formulier hieronder. Ervaar je problemen, laat het dan even weten in een comment of stuur ons een bericht. Deelnemen kan tot maandag 22 juni om 10:00. De winnaar wordt vervolgens via mail op de hoogte gebracht. Een gewonnen prijs wordt thuisbezorgd in België en Nederland. Alle informatie omtrent Giververse kan je vinden op de infopagina.

Kom elke dag om 10 uur zeker terug naar Gamerverse, want elke ochtend onthullen we een nieuwe winactie! Nog handiger is om ons te volgen op sociale media, zodat je meteen op de hoogte wordt gebracht wanneer er een nieuwe winactie live staat:

Win een Razer BlackWidow Chroma V2

Na deelname ontvang je een automatische bevestigingsmail in je mailbox. Ontvang je deze niet, controleer dan zeker ook je spamfolder. Is dit het geval, markeer het bericht dan als ‘niet spam’ zodat je zeker de mail te zien krijgt bij een gewonnen winactie.

Wat als je Gamerverse al overal volgt?

Ook wanneer je Gamerverse al overal (Facebook, Twitter, Instagram, etc.) volgt, dan kan je nog steeds deelnemen en extra winkansen verzamelen. Per winactie dien je wel nogmaals de acties uit te voeren (doorklikken naar Facebook, Twitter, etc). Het systeem zal vervolgens automatisch detecteren dat je al een volger bent en wanneer je terugkeert naar het formulier zal er een keuzelijst verschijnen waar je kan aangeven dat je Gamerverse reeds volgt.

Volg je Gamerverse al, voer dan toch even de actie opnieuw uit door te klikken op. ‘Bezoek Gamerverse op Facebook’.

gamerverse gleam facebook

Wanneer je daarna terugkeert naar het formulier (je hoeft verder niets te doen wanneer je Gamerverse al volgt), dan verschijnt er een keuzemenu waar je kan aangeven dat je Gamerverse reeds volgt. Je extra winkans wordt vervolgens meteen geregistreerd.

gamerverse gleam facebook

Veel succes!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!