Wij zijn ook onder de indruk van de naam!

Je zou het misschien niet verwachten in 2020, maar er zijn ook genoeg redenen om te vieren! En hoe we iets moeten vieren, dat weten we als de beste: door epische prijzen weg te geven!

Niet alleen viert Gamerverse zijn tweede verjaardag (je hoeft niet te zingen, taart sturen is al meer dan voldoende), maar het land krijgt ook steeds meer grip op de coronacrisis (al moeten we hout vasthouden). Dat heeft voor iedereen de nodige inspanning gekost en daar willen we jou nu voor belonen. Om te vieren dat alle gamers zo braaf in thuisisolatie zijn gebleven (alsof het moeilijk was), belonen we dat met gratis games, merch en hardware!

gamers corona

Hoe werkt Giververse?

Net zoals de geniale benaming voor onze winactie, spreekt ook de werkwijze voor zich. In de week van maandag 15 juni geven we elke dag iets moois weg. We verklappen nog niet wat, maar laten we zeggen dat een van de winacties voor de ondeugende honden onder ons is. En laten we zeggen dat de achtergrondafbeelding van dit artikel er ook wat mee te maken heeft. Oké eigenlijk hebben we het toch verklapt. Maar alle andere prijzen verklappen we niet!

Dagelijks om 10u vind je op Gamerverse.be een nieuwe winactie. Om eraan deel te nemen, kan je verschillende acties uitvoeren. Hoe meer acties je uitvoert, hoe meer kans je maakt. Makkelijk! Om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe winacties, raden we alvast aan om ons te volgen op onze sociale kanalen:

Vragen? Laat het weten in een comment of stuur ons een bericht. En dan nog even over die taart he: iets met chocolade is altijd goed.

Winacties

DatumItemStatusWedstrijdpagina
15 juni 2020Razer BlackWidow Chroma V2 gaming toetsenbordAfgelopenWedstrijdpagina
16 juni 2020The Art of Horizon: Zero DawnAfgelopenWedstrijdpagina
17 juni 2020FIFA 20 (2 stuks voor Xbox One) en Battlefield V (Xbox One)Afgelopen Wedstrijdpagina
18 juni 2020Ghost Recon Breakpoint trui en twee Rainbow Six Siege kaartspellenAfgelopenWedstrijdpagina
19 juni 2020The Last of Us: Part IIAfgelopenWedstrijdpagina
20 juni 20205 Pokémon TCG Rebel Clash Booster PacksAfgelopenWedstrijdpagina
21 juni 2020Birds of Prey goodiepakket (incl. Blu-Ray)AfgelopenWedstrijdpagina
22 juni 2020Gigantosaurus The Game (PS4)AfgelopenWedstrijdpagina
23 juni 2020DOOM Eternal goodiepakketAfgelopenWedstrijdpagina

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!