De knotsgekke show komt eraan!

De E3-show van Devolver Digital is er altijd eentje om reikhalzend naar uit te kijken. Het lijkt alsof de shows elk jaar gekker worden en ook dit jaar hoeven we gelukkig niet zonder een doldwaze presentatie van de uitgever.

Door de afgelasting van de E3-beurs, dienen ontwikkelaars en uitgevers een oplossing te zoeken om hun fans op de hoogte te brengen van alle nieuwigheden die de bedrijven in petto hebben. PlayStation hield net een PS5-presentatie en EA houdt 18 juni hun digitale EA Play Live conferentie.

Ook Devolver Digital liet eerder reeds weten dat ze een eigen show in elkaar zullen knutselen, maar een datum ontbrak nog. Via Twitter brengt de uitgever nu wat duidelijkheid, want ze laten weten dat de show midden juli zou doorgaan, mits alles goed gaat. Ook Ubisoft houdt op 12 juli een Ubisoft Forward evenement.

Verder benadrukt Devolver dat fans updates en release dates voor aankomende games kunnen verwachten, en dat er bovendien nieuwe games zullen worden getoond (inclusief gameplaybeelden).

Ben je niet bekend met de knotsgekke shows van Devolver, laat je dan even overtuigen met de E3-presentatie van vorig jaar:

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!