De vraag die na de officiële onthulling van de PlayStation 5 op ieders lippen brandt: komt er ook een zwarte variant? Dankzij renders van fans, weten we nu hoe dat eruit zou zien.

Wanneer PlayStation enkele maanden geleden de DualSense-controller van hun nieuwe console toonde, werd het meteen duidelijk dat niet iedereen fan is van een wit design. Er werd dan ook meteen de vraag gesteld of de controller ook in het zwart beschikbaar gaat zijn, maar voorlopig heeft Sony nog niet geantwoord op die vraag.

Gisteren toonde Sony dan eindelijk het definitieve design van de PlayStation 5, en net zoals de controller is die futuristisch… en wit. “Dat past niet in mijn interieur!” was dan ook een veelgehoorde klacht gisterenavond. Momenteel heeft Sony nog niet laten weten of er ook een zwarte variant van de console komt, maar dankzij enkele fans die goed zijn met Photoshop weten we nu hoe dat eruit zou zien. En niet alleen een zwarte PlayStation 5, maar ook een editie van het nieuwe Spider-Man: Miles Morales. We benadrukken nog even dat het hier om concepten van fans gaat, en geen officiële beelden.

playstation 5 black
playstation 5 miles morales

Wil jij een zwarte PS5 of vind je het apparaat perfect zoals -ie is (aww)?

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!