Be greater.

Na het hypersuccesvolle Marvel’s Spider-Man op PlayStation 4, kunnen fans zich opmaken voor een vervolg met Spider-Man: Miles Morales.

Miles Morales is geen onbekende meer voor wie de comics heeft gelezen, de film Into the Spider-Verse heeft gezien of voor wie Marvel’s Spider-Man heeft gespeeld op PlayStation 4. Zoals verwacht, zal Miles Morales de hoofdrol vertolken in de nieuwe Spider-Man game.

Het duurde niet lang vooraleer Spider-Man zich liet zien tijdens het grote PlayStation 5-evenement waar niet alleen de console werd getoond, maar ook heel wat games werden aangekondigd.

Spider-Man: Miles Morales is het volgende hoofdstuk in de samenwerking tussen Marvel Games en ontwikkelaar Insomniac Games. Qua releasedatum wordt er ‘holiday 2020’ vermeld, wat doet uitschijnen dat de game een launch title zal zijn voor de Playstation 5. Opvallend genoeg wordt er nergens vermeld dat het om een exclusive gaat, dus de tijd zal duidelijkheid moeten brengen.

Veel meer dan een teaser trailer hebben we echter niet gekregen, dus we weten nog bitter weinig over de game. In de trailer zien we wel enkele van de unieke vaardigheden van Miles, zoals camouflage en elektrische stoten. De speelwereld zou ook voor het eerst over een dag-nachtcyclus beschikken.

In dit artikel

marvel's spider-man boxart

Marvel's Spider-Man

Ontwikkelaar: Insomniac Games

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 07/09/2018

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!