Eindelijk is het dan zover, we weten eindelijk hoe de PlayStation 5 eruitziet. Al ontbreekt een prijs voorlopig nog.

Tijdens het PlayStation 5-evenement van 11 juni, heeft Sony eindelijk de PlayStation 5 in volle glorie getoond. Net zoals bij de DualSense, springt de console in het oog met zijn witte futuristische uiterlijk.

Meteen duiken er dan een aantal vragen op: is het mogelijk om de console horizontaal te leggen en verschijnt de console ook in het zwart? Ook de prijs blijft voorlopig een vraagteken. Amazon publiceerde gisteren een dummy van de console voor 599,99 pond, maar vandaag heeft de internetgigant bevestigd dat het om een fout ging. De prijs werd dan ook niet bevestigd door Sony vandaag.

De vraag betreffende de horizontale plaatsing van de console lijkt alvast beantwoord te zijn. Het ziet er namelijk naar uit dat de voet van de console hergebruikt kan worden als staander om de console horizontaal op te positioneren.

playstation 5 horizontaal

Twee versies

Bij lancering zal PlayStation twee versies lanceren, een PS5 met een Ultra HD Blu-Ray schijfstation en een PS5 zonder schijfstation, analoog aan de werkwijze van Microsoft met de Xbox One S (All Digital). Qua specificaties zijn de consoles verder helemaal gelijk.

playstation 5 editions

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!