Iedereen kent nu vast wel Beat Saber. De goed ontvangen ritmegame die je als een Jedi laat voelen in VR. Al zwaaiend met je Move controller sta je in die kamer, maar voor jou is het pas een echte belevenis om op de tonen van top hits blokken in twee te hakken.

Goed nieuws voor alle Beat Saber fans! Er komen namelijk nog meer hits naar de VR wereld. Deze keer komen betreft het de hits van Panic! at the Disco.

De hit waar ik toch wel op zit te wachten is High Hopes, die ongetwijfeld wel een deel van de verzameling zal zijn. Helaas zal ik als PS VR fanboy nog even geduld moeten uitoefenen. De collectie is verkrijgbaar vanaf 30 september op Oculus Quest en het Rift Platform. Maar geen probleem. Net zoals met het DLC pack van Imagine Dragons, zal de verzameling ook zijn weg vinden naar de PS VR. Al zal je wel even geduld moeten uitoefenen.

Ook werd er verteld dat er nog een ferme upgrade aan zou komen. Je zou namelijk het spel kunnen spelen in 360°. Daar heb je uiteraard wat meer plaats voor nodig, die ik helaas niet heb.

Beat Saber is hoe dan ook de VR game die je in huis wil. Het is zelfs de game die mij overtuigde om afgelopen zomer een PlayStation VR aan te schaffen. Niet twijfelen. Geld moet rollen, am I right? Koop er dan onmiddellijk ook nog eens alle DLC’s erbij voor de full experience. Hoe dan ook kan er geen liedje tippen aan K/DA. Kpop fans unite!

En zo zie je mij, die niet kan wachten tot de DLC te vinden is op PS VR, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

beat saber boxart

Beat Saber

Ontwikkelaar: Beat Games

Uitgever: Beat Games

Platformen: Oculus Quest / PlayStation VR / Rift Platform

Releasedatum: 21/05/2019

Koop deze game
Timon Vermeulen
Author

Timon kijkt verder dan de grote titels en laat zich graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vindt hij nogal vaak inspiratieloos en daarom volgt hij de indiewereld met een arendsoog. Tot zijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit een indie game te maken. Naast zijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je hem vaak vinden op Hearthstone of Overwatch. Verder kan je hem steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Laat een reactie achter