Eentje voor onder de kerstboom.

Fortnite verscheen in juni 2018 op Switch en groeide al snel uit tot de meest gedownloade game ooit op Nintendo hardware in Europa. Dat wordt nu gevierd met een speciale bundel, inclusief Switch met een Fortnite-design.

Op 30 oktober lanceert nintendo de Fortnite Special Edition-bundel in Europa. De bundel bevat:

  • Nintendo Switch-systeem met een Fortnite-design op de achterkant
  • Exclusieve gele en blauwe Joy-Con
  • Switch dock met Fortnite-design
  • Fortnite voorgeïnstalleerd op het systeem
  • Een downloadcode voor de Wildcat Bundle (toegang tot het Wildcat-kostuum met twee extra stijlen, een Sleek Strike Back Bling met twee extra stijlen en 2.000 V-bucks).

Een Switch Online lidmaatschap wordt niet meegeleverd, want dit heb je niet nodig om online te kunnen spelen met Fortnite.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!