Geen hoopvol bericht.

De afgelopen dagen regent het screenshots van mensen die 10 euro hebben ontvangen voor het tienjarige bestaan van PlayStation Plus. De actie riep echter ook veel vragen op, want het is niet duidelijk wie precies de 10 euro ontvangt en wie niet. Nu geeft PlayStation eindelijk (beperkt) wat duiding.

PlayStation heeft de giveaway nooit officieel aangekondigd, maar verschillende mensen namen contact op met de klantendienst en zo is er eindelijk wat duiding bij de weggeefactie. Helaas is het antwoord niet zo rooskleurig. Heb je de 10 euro nog niet ontvangen, dan mag je de hoop opgeven.

“Deze actie, voor het tienjarige bestaan van PlayStation Plus wordt gestuurd naar automatisch geselecteerde gebruikers,” zo meldt een lokale PlayStation Support-medewerker. “We hebben hier geen inzicht in. De promotie is verstuurd op 24 juli 2020. Indien jij deze melding niet hebt ontvangen, dan ben je helaas niet uitgekozen.”

Het AskPlaystation-account op Twitter bevestigt dat nieuws.

Ben jij een van de gelukkigen die de 10 euro heeft ontvangen, dan staan er enkele mooie koopjes voor je klaar in de PlayStation Summer Sale. We selecteerden alvast de beste aanbiedingen voor je.

Heb jij het geld ontvangen? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!