Gratis geld!

Ja, je leest het goed. Kreeg jij al het geld van PlayStation?

Op Twitter, maar ook op Facebookgroepen, worden massaal screenshots gedeeld van mensen die zomaar 10 euro aan PS Store tegoed hebben ontvangen van PlayStation. Blijkbaar is Sony bezig met geld uit te delen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van PlayStation Plus.

In juni 2010 werd PlayStation tien jaar. Daar schreven we ook een artikel over met een aantal leuke weetjes. Een jubileum klinkt als een groot feest toch? Wel, we kregen deze maand in plaats van twee games maar liefst drie games! De line-up bestaat uit NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider én Erica. Oké oké, maar daar bovenop kregen we ook nog eens een gratis PlayStation Plus Thema!

Maar om eerlijk toe te geven… het thema is niet moeders mooiste. Eentje die ik in ieder geval nooit zal gebruiken. Maar goed. Leuke cadeautjes? Gelukkig wordt het nu een heel stuk beter want PlayStation geeft zomaar tien euro weg aan de spelers. Sommigen hebben het al gekregen, sommigen hebben nog niets ontvangen. Voor degene die het nog niet hebben ontvangen, zal het nog even afwachten worden. Voorlopig blijkt het willekeurig te zijn wie het als eerste krijgt en wie het cadeau überhaupt krijgt. Verder blijkt er niet echt wat informatie te zijn over dit gulle cadeau van PlayStation. Dit gebeurde ook allemaal zonder enige aankondiging. Plots, uit het niets, als een gift van de goden, kregen sommige gebruikers dit berichtje.

Dit cadeau kan echter het gevolg zijn van de kritiek die PlayStation kreeg voor hun viering van het PlayStation Plus jubileum. De laatste tijd kreeg PlayStation al heel wat commentaar op hun PlayStation Plus service. Een aantal maanden geleden werd er nog een petitie gestart om de PS Plus games te wijzigen omdat de fans er totaal niet tevreden mee waren. Misschien willen ze de bittere nasmaak wegspoelen door ons wat geld te geven, maar daar hoor je ons zeker niet over klagen.

Dus, geen nood als je het nog niet hebt ontvangen. Heb nog wat geduld. Hopelijk kan je het snel spenderen in de zomeruitverkoop van PlayStation. Geen idee wat je wil kopen? Geen nood! Wij maakten alvast een toplijst over de beste deals in de PlayStation Store.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!