Na de uitgelekte Overwatch case voor de Nintendo Switch, wees alles er al op dat de game uiteindelijk ook zijn weg zou vinden naar de Switch. Volgens Kotaku verschijnt de game al snel, namelijk 18 oktober 2019.

Vorige week deed Amazon al de geruchten opwaaien over een Switch-versie van Overwatch toen een Overwatch case op de website verscheen. Vandaag gooide een Europese retailer nog wat meer olie op het vuur door de Switch-versie van Overwatch een releasedatum te geven: 18 oktober 2019. Kotaku sprak hun bronnen aan en zij bevestigden eveneens dat de Switch-versie werkelijk zal verschijnen.

Sinds de release van Overwatch in 2016 verscheen de game reeds op pc, PS4 en Xbox One. Binnenkort wordt de Switch dus ook toegevoegd aan dat lijstje. De officiële bevestiging krijgen we ongetwijfeld vannacht in de Nintendo Direct livestream.

In dit artikel

overwatch legendary edition

Overwatch: Legendary Edition

Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment

Uitgever: Blizzard Entertainment

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 15/10/2019

Koop deze game
Thibault
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Laat een reactie achter