Na de uitgelekte Overwatch case voor de Nintendo Switch, wees alles er al op dat de game uiteindelijk ook zijn weg zou vinden naar de Switch. Volgens Kotaku verschijnt de game al snel, namelijk 18 oktober 2019.

Vorige week deed Amazon al de geruchten opwaaien over een Switch-versie van Overwatch toen een Overwatch case op de website verscheen. Vandaag gooide een Europese retailer nog wat meer olie op het vuur door de Switch-versie van Overwatch een releasedatum te geven: 18 oktober 2019. Kotaku sprak hun bronnen aan en zij bevestigden eveneens dat de Switch-versie werkelijk zal verschijnen.

Sinds de release van Overwatch in 2016 verscheen de game reeds op pc, PS4 en Xbox One. Binnenkort wordt de Switch dus ook toegevoegd aan dat lijstje. De officiële bevestiging krijgen we ongetwijfeld vannacht in de Nintendo Direct livestream.

In dit artikel

overwatch legendary edition

Overwatch: Legendary Edition

Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment

Uitgever: Blizzard Entertainment

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 15/10/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!