Update (5 september 2019, 11u)

Ondertussen werd het nieuws officieel bevestigd. Ubisoft brengt op 6 december de Assassin’s Creed: Rebel Collection uit voor de Nintendo Switch. Deze bevat zowel Black Flag als Rogue.


Origineel bericht (3 september, 18u15)

In mei bracht Ubisoft Assassin’s Creed III naar de Switch in de vorm van een remaster. Mogelijk krijgen Black Flag en Rogue dezelfde behandeling, want alles wijst erop dat zij ook naar de Switch komen.

Er werd nog niets officieel bevestigd, maar een gebruiker van het forum ResetEra merkte op dat de Griekse retailer The Console Club de twee Switch-games had toegevoegd aan zijn website. Concreet ging het om Switch-remasters van Assassin’s Creed IV: Black Flag en Assassin’s Creed: Rogue. In het forum zijn er ook enkele ouwe rotten uit de gaming industrie die claimen dat het nieuws waar is.

resetera assassin's creed
Bron: LukarWuff op ResetEra

Als releasedatum wordt er 6 december 2019 getoond. Morgennacht plant Nintendo een nieuwe Direct-uitzending die zich focust op alle Switch-games voor 2019. Mogelijk krijgen we de onthulling dan te zien.

En zo zie je ons, die niet kunnen wachten om sea shanties uit volle borst mee te zingen, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

assassin's creed the rebel collection

Assassin's Creed: The Rebel Collection

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal / Ubisoft Sofia

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 06/12/2019

Koop deze game
Thibault
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Laat een reactie achter