De uitzending focust zich op de Switch-games voor 2019.

Het is ondertussen al september, maar Nintendo is nog lang niet uitgezongen voor dit jaar. Er staan ons nog behoorlijk wat kleppers te wachten. In de nacht van woensdag 4 september op donderdag 5 september zal Nintendo om 00u00 in een Nintendo Direct meer info geven over de Switch-games voor 2019.

Wat kunnen we verwachten in de 40 minuten durende uitzending? Sowieso Pokémon Sword, Pokémon Shield en Luigi’s Mansion 3. Toch hopen we altijd op meer, zoals meer info over Metroid Prime 4 of, je weet maar nooit, Super Mario Sunshine!

Wie nog wakker is, kan de uitzending bekijken via het YouTube-kanaal van Nintendo.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!