De uitzending focust zich op de Switch-games voor 2019.

Het is ondertussen al september, maar Nintendo is nog lang niet uitgezongen voor dit jaar. Er staan ons nog behoorlijk wat kleppers te wachten. In de nacht van woensdag 4 september op donderdag 5 september zal Nintendo om 00u00 in een Nintendo Direct meer info geven over de Switch-games voor 2019.

Wat kunnen we verwachten in de 40 minuten durende uitzending? Sowieso Pokémon Sword, Pokémon Shield en Luigi’s Mansion 3. Toch hopen we altijd op meer, zoals meer info over Metroid Prime 4 of, je weet maar nooit, Super Mario Sunshine!

Wie nog wakker is, kan de uitzending bekijken via het YouTube-kanaal van Nintendo.

Thibault
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Laat een reactie achter