Het leven is al duur genoeg, dus het is mooi meegenomen wanneer je enkele gratis games kan scoren. Vooral Inside is een no-brainer om even toe te voegen aan je digitale bibliotheek.

We gaan er niet te veel woorden aan vuilmaken, want jij wil gewoon die games toevoegen aan je bibliotheek zodat je ze uiteindelijk nooit gaat spelen. We begrijpen je. Dirt Rally vind je gratis bij Humble Bundle, je moet enkel even inschrijven op de nieuwsbrief. Dit kan nog tot en met zondag.

In de Epic Games Store vind je dan weer Celeste en Inside. Persoonlijk vind ik Inside niet even mind-blowing als Limbo destijds was, maar het is absoluut een must-play, zeker voor deze prijs. Beide games kan je binnenhalen tot 5 september. Daarna worden The End is Nigh en ABZU de gratis games van de Epic Games Store.

Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Write A Comment