Het leven is al duur genoeg, dus het is mooi meegenomen wanneer je enkele gratis games kan scoren. Vooral Inside is een no-brainer om even toe te voegen aan je digitale bibliotheek.

We gaan er niet te veel woorden aan vuilmaken, want jij wil gewoon die games toevoegen aan je bibliotheek zodat je ze uiteindelijk nooit gaat spelen. We begrijpen je. Dirt Rally vind je gratis bij Humble Bundle, je moet enkel even inschrijven op de nieuwsbrief. Dit kan nog tot en met zondag.

In de Epic Games Store vind je dan weer Celeste en Inside. Persoonlijk vind ik Inside niet even mind-blowing als Limbo destijds was, maar het is absoluut een must-play, zeker voor deze prijs. Beide games kan je binnenhalen tot 5 september. Daarna worden The End is Nigh en ABZU de gratis games van de Epic Games Store.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!