De komkommertijd is voorbij en dat heeft meteen zijn effect: vier nieuwe titels aan de top!

De vorige weken was er behoorlijk weinig variatie in de lijst met bestverkochte games, maar daar komt dankzij het einde van de komkommertijd verandering in. Astral Chain lanceerde op 30 augustus en het anime-avontuur werkt zich meteen een weg naar de top. Daaronder vinden we Wreckfest, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan en op de vierde plaats ook de nieuwe van Remedy: Control.

Marvel’s Spider Man – een game die vorige week nog op de 34e positie stond – vinden we ook terug in de lijst dankzij een prijsdaling.

#Titel UitgeverVorige week
1 ASTRAL CHAINNINTENDO
2 WRECKFESTTHQ NORDIC
3 THE DARK PICTURES ANTHOLOGY: MAN OF MEDANBANDAI NAMCO ENTERTAINMENT
4 CONTROL505 GAMES
5 MARIO KART 8 DELUXENINTENDO1
6 CRASH TEAM RACING NITRO-FUELEDACTIVISION3
7 SUPER MARIO MAKER 2NINTENDO2
8 MARVEL’S SPIDER-MANSONY COMPUTER ENT.34
9 GRAND THEFT AUTO VROCKSTAR7
10 TOM CLANCY’S THE DIVISION 2UBISOFT9

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

Thibault
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Laat een reactie achter