De komkommertijd is voorbij en dat heeft meteen zijn effect: vier nieuwe titels aan de top!

De vorige weken was er behoorlijk weinig variatie in de lijst met bestverkochte games, maar daar komt dankzij het einde van de komkommertijd verandering in. Astral Chain lanceerde op 30 augustus en het anime-avontuur werkt zich meteen een weg naar de top. Daaronder vinden we Wreckfest, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan en op de vierde plaats ook de nieuwe van Remedy: Control.

Marvel’s Spider Man – een game die vorige week nog op de 34e positie stond – vinden we ook terug in de lijst dankzij een prijsdaling.

#Titel UitgeverVorige week
1 ASTRAL CHAINNINTENDO
2 WRECKFESTTHQ NORDIC
3 THE DARK PICTURES ANTHOLOGY: MAN OF MEDANBANDAI NAMCO ENTERTAINMENT
4 CONTROL505 GAMES
5 MARIO KART 8 DELUXENINTENDO1
6 CRASH TEAM RACING NITRO-FUELEDACTIVISION3
7 SUPER MARIO MAKER 2NINTENDO2
8 MARVEL’S SPIDER-MANSONY COMPUTER ENT.34
9 GRAND THEFT AUTO VROCKSTAR7
10 TOM CLANCY’S THE DIVISION 2UBISOFT9

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!