Google Stadia kent op dit moment een positief momentum en het bedrijf wil dat effect duidelijk behouden. Volgende week worden er nieuwe Stadia-games aangekondigd in een Stadia Connect.

Google heeft een nieuwe Stadia Connect aangekondigd; een Nintendo Direct-achtige livestream waar nieuwe games en features worden aangekondigd voor de dienst. De video werd aangekondigd via een tweet:

Eerder deze week kondigde Google in een blogpost aan dat Lara Croft and the Temple of Osiris en KONA dit jaar nog naar Stadia komen. Andere games die dit jaar nog naar de dienst komen, zijn onder andere Marvel’s Avengers, The Elder Scrolls Online en Superhot.

Begin april werd de gratis versie van Google Stadia gelanceerd. Spelers kunnen zo een game kopen via de Stadia Store en deze vervolgens onbeperkt gratis spelen. Wil je spelen in een hogere beeld- en geluidskwaliteit en tegelijk toegang krijgen tot een collectie games, dan kan je aan de slag met een gratis proefperiode van Stadia Pro.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!