Het verfilmen van games blijft een lastige bedoening. Geen enkel filmproject lijkt van een strooien dakje te lopen en ook de Uncharted-film heeft in het verleden heel wat uitdagingen gekend. Eindelijk lijkt het echter een goede kant uit te gaan met de film, want de releasedatum werd vervroegd naar 16 juli 2021.

De Uncharted-film heeft ondertussen al een paar regisseurs zien vertrekken en ook de cast moest noodgedwongen enkele veranderingen ondergaan. Toen de film recent werd uitgesteld naar oktober 2021 door het coronavirus leek het project al helemaal vervloekt te zijn. Toch lijkt het goed te gaan, want Sony vervroegt de releasedatum naar 16 juli 2021, zo schrijft IGN.

Andere films die een nieuwe releasedatum kregen, zijn bijvoorbeeld Venom 2, het vervolg op Spider-Man Far From Home en het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse. Venom 2 werd uitgesteld naar 25 juni 2021. Het vervolg op Spider-man Far From Home werd uitgesteld van 16/7/2021 naar 5/11/2021. Daarmee neemt de Uncharted-film dus de plaats in van de spider-Man film. Het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse werd uitgesteld van 8/4/2022 naar 7/10/2022.

Opvallende vervroeging

Het is behoorlijk opvallend dat de releasedatum van de film vervroegd werd. Het filmen is namelijk nog niet begonnen. Oorspronkelijk zou de cast vorige maand beginnen filmen, maar dat werd uitgesteld voor onbeperkte duur door het coronavirus. Zoals PlayStation LifeStyle opmerkt, zal het voor de cast ook niet makkelijk zijn om alles in te plannen. Tom Holland speelt bijvoorbeeld Nathan Drake in de Uncharted-film, maar schittert natuurlijk ook als Spider-Man. Het wordt dus nog een serieus gepuzzel, ook wanneer de coronacrisis achter ons ligt.

Vergeet niet dat je ondertussen helemaal gratis aan de slag kan met Uncharted, want als onderdeel van het Stay at Home initiatief van Sony wordt de Uncharted trilogy gratis weggegeven, samen met Journey.

In dit artikel

uncharted 4 boxart

Uncharted 4: A Thief's End

Ontwikkelaar: Naughty Dog

Uitgever: Sony Computer Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 10/05/2016

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!