Absoluut gratis.

De GOG Summer Sale bereikt zijn hoogtepunt met een gratis giveaway voor Hitman: Absolution.

De Summer Sale van GOG.COM heeft zijn ‘grand finale’ bereikt. Het hoogtepunt van het slot is de giveaway voor Hitman: Absolution. De pc-versie van de game is nu helemaal gratis te krijgen tot 15 juni om 15:00. Je hoeft enkel even in te loggen met je GOG-account (of er een aan te maken), dan is de game voor altijd van jou.

Verder krijg je ook toegang tot tal van demo’s van games zoals Desperados III, Destroy All Humans en de nieuwe versie van System Shock. De aanbiedingen zijn ook nog steeds actief, dus tot 15 juni kan je nog aanspraak doen op meer dan 3000 deals.

Krijg je maar geen genoeg van het shoppen, ga dan zeker ook naar de PlayStation Store. Daar is niet alleen de ‘Days of Play‘ sale actief, maar ook een andere bijkomende sale. Op Switch is er ook een heuse zomersale aan de gang.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!