Net zoals Timon kan je halloween vieren met Pokémon Go, maar de echte mannen kunnen halloween vieren in stijl: met Alan Wake’s American Nightmare. En dat zonder griezelig prijskaartje, want de game is nu volledig gratis te downloaden.

Alan Wake is nog steeds een van de meest sfeervolle games die we ooit hebben gespeeld en ook de standalone spin-off Alan Wake’s American Nightmare is een enorm vermakelijke en sfeervolle game.

In augustus gaf de Epic Games Store reeds de basisversie van Alan Wake weg en nu kan je je collectie uitbreiden met American Nightmare. Het gaat hier bovendien om een spin-off, je hebt de basisgame dus niet nodig om ermee aan de slag te gaan.

Naast Alan Wake’s American Nightmare valt er bovendien nog een gratis game te scoren: >observer_ (ja, dat is de echte naam, dat is niet onze kat die over het toetsenbord liep). De game wordt omschreven als een cyberpunk horror game van de makers van Layers of Fear. Die laatstgenoemde is vanaf 24 oktober trouwens gratis in de Epic Games Store. Gratis games stinken niet, dus probeer het gerust eens uit!

Grijp dus je zaklamp en laat je licht schijnen op de Epic Games Store.

En zo zie je mij, die Halloween viert als een echte (blutte) man, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!