Was je aan het twijfelen om For Honor of Alan Wake aan te kopen? Wacht dan nog maar eventjes rustig af, binnenkort zijn de games namelijk gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Je kan veel zeggen over de Epic Games Store, maar ze zijn wel vrijgevig. Regelmatig geven ze games gratis weg en vanaf 2 augustus is het de beurt aan Alan Wake en For Honor. Noteer het goed in je agenda want je hebt maar tot 9 augustus de tijd om de games te scoren. Grijp dus zeker je kans om het meesterwerk van Remedy’s Entertainment en de heel vermakelijke game van Ubisoft gratis aan je digitale collectie toe te voegen.

Op dit moment zijn Moonlighter en This War of Mine gratis te verkrijgen via de Epic Games Store. Begeef je dus even naar de digitale winkel en voeg ze toe aan je collectie.

En zo zie je ons, games toevoegen die we nooit gaan spelen, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!