Was je aan het twijfelen om For Honor of Alan Wake aan te kopen? Wacht dan nog maar eventjes rustig af, binnenkort zijn de games namelijk gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Je kan veel zeggen over de Epic Games Store, maar ze zijn wel vrijgevig. Regelmatig geven ze games gratis weg en vanaf 2 augustus is het de beurt aan Alan Wake en For Honor. Noteer het goed in je agenda want je hebt maar tot 9 augustus de tijd om de games te scoren. Grijp dus zeker je kans om het meesterwerk van Remedy’s Entertainment en de heel vermakelijke game van Ubisoft gratis aan je digitale collectie toe te voegen.

Op dit moment zijn Moonlighter en This War of Mine gratis te verkrijgen via de Epic Games Store. Begeef je dus even naar de digitale winkel en voeg ze toe aan je collectie.

En zo zie je ons, games toevoegen die we nooit gaan spelen, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Write A Comment