Bouw een grote kerstboom of verlicht rendier!

De winterperiode in Animal Crossing: New Horizons komt met enkele leuke activiteiten. Zo kan je niet alleen dagelijks een sneeuwman maken, maar je kan ook kerstballen verzamelen! Wat kan je er precies mee?

Van 11 december tot 24 februari sneeuwt het in Animal Crossing. Je eiland is bedekt met een mooi sneeuwtapijt en je kan elke dag een perfecte sneeuwman maken. Door sneeuwvlokjes te verzamelen kan je ook aan de slag met winterse doe-het-zelfplannen.

Wellicht heb je ook gemerkt dat sommige dennenbomen in je eiland feestelijk werden versierd met lampjes. Door aan deze bomen te schudden, zullen er sneeuwballen uit vallen. Schud dus zolang er geen kerstballen meer uit de boom vallen. Er zijn drie verschillende types: rode kerstballen, blauwe kerstballen en gouden kerstballen.

animal crossing kerstballen

Wat kan je ermee?

Die kerstballen kan je vervolgens gebruiken voor feestelijke doe-het-zelfrecepten. Het gaat dan bijvoorbeeld om een grote kerstboom, een lichtgevend rendier of cadeaupapier. Die plannen kan je verzamelen door pakjes uit de lucht te schieten. Zorg dus dat je jouw katapult bij de hand hebt!

animal crossing new horizon grote feestboom

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!