The gift that keeps on giving.

In 2020 hebben we van de Epic Games Store heel wat gratis games gekregen, maar ze eindigen dit jaar nog even met een eindsprintje. Maar liefst 15 dagen lang geven ze elke dag een topgame weg.

In de Epic Games Store zal je in de komende 15 dagen elke dag een gratis game kunnen bemachtigen. Dat is niets nieuws (de Epic Games Store pakt vaak uit met een gratis game), maar opmerkelijk is dat je bij deze slechts 24 uur de kans krijgt om de titel te claimen in plaats van de reguliere week. Wanneer je de game toevoegt aan je digitale bibliotheek, blijft hij wel voor altijd van jou.

epic games store cities skylines

Beginnen doen we met Cities: Skylines. De game is normaal voor 24,99 euro te koop in de digitale winkel, maar is nu dus 24 uur gratis te krijgen. Morgen om 17:00 verschijnt er een nieuwe gratis game. Na het claimen van Cities: Skylines, krijg je ook een kortingscode van 10 euro. De coupon kan je gebruiken voor games van 14,99 euro of duurder en vervalt op 7 januari.

Naast gratis games, zijn er ook enkele interessante deals uit de “Holiday Sales 2020“.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!