Cool!

Naast het bouwen van sneeuwmannen, zal je ook deze winter ook aan de slag kunnen met tal van winterse doe-het-zelfplannen in Animal Crossing: New Horizons. Daar zal je echter wel sneeuwvlokjes voor nodig hebben.

Tussen 11 december en 24 februari zal je eiland bedekt zijn met een mooi sneeuwtapijt. Zoals je in onze vorige gids kon lezen, zal je sneeuwmannen kunnen maken om zo doe-het-zelfplannen te verzamelen. Een andere manier om dergelijke winterse recepten vrij te spelen, is door met je katapult cadeautjes neer te schieten die over je eiland zweven. Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld ijsstoelen, ijssculpturen, een sneeuwvloer voor je huis, een ijsbed en meer.

Grote sneeuwvlokjes

Voor sommige plannen heb je enkel standaard sneeuwvlokjes nodig. Die dwarrelen over je eiland (zelfs wanneer het niet sneeuwt). Wanneer je in de buurt bent van een sneeuwvlokje, zal je een geluidje horen. Neem je netje en vang zo het sneeuwvlokje uit de lucht. Doe het snel, want je hebt niet veel tijd vooraleer het sneeuwvlokje de grond raakt.

animal crossing new horizons sneeuwvlokje

Voor de grotere plannen (zoals een bed, ijssculptuur en meer) dien je naast de gewone sneeuwvlokjes ook een groot sneeuwvlokje te hebben. Die kan je enkel bemachtigen door een perfecte sneeuwman te maken. Je kan elke dag maar één sneeuwman maken, maar ze blijven wel drie dagen staan. In die drie dagen kan je dus ook elke dag bij elke sneeuwman op je eiland een groot sneeuwvlokje krijgen. Ook wanneer je ze niet gebruikt is het handig om ze te verzamelen, want je kan ze bij Nook’s Hoek verkopen voor 2500 klingels.

Welke indrukwekkende doe-het-zelfplannen heb jij al verzameld? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!