Op 4 oktober mochten we Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint verwelkomen, een van de vele grote kleppers die ons in oktober te wachten staan. Met een gebruikersscore van 2.6/10 scoort de game echter erg slecht op Metacritic.

De misnoegde fans hekelen vooral de talrijke bugs, het repetitieve grinden en de erbarmelijke AI. Harde woorden, maar toch heeft de game goed verkocht tijdens zijn eerste dagen. De game komt namelijk op de tweede plaats in de lijst van bestverkochte games van afgelopen week. FIFA 20 doet het echter nog wat beter en blijft op de eerste plaats.

Het is echter een marathon, geen sprint. Het valt dan ook af te wachten hoe lang Breakpoint in de top 10 van de bestverkochte games blijft staan.

#Titel UitgeverVorige week
1 FIFA 20EA Sports1
2 Tom Clancy’s Ghost Recon: BreakpointUbisoft
3 Borderlands 32K2
4 Gears 5Microsoft4
5 The Legend of Zelda: Link’s AwakeningNintendo2
6 Ghostbusters The Video Game: RemasteredMad Dog
7 Mario Kart 8 DeluxeNintendo8
8 Sea of ThievesMicrosoft7
9 Minecraft: Xbox EditionMicrosoft9
10 Forza Horizon 3Microsoft10

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

En zo zie je mij, die voor de rest van de dag met de Ghostbusters-theme in zijn hoofd zit, en hopelijk ook jij, in the Gamerverse!

In dit artikel

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Boxart

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ontwikkelaar: Ubisoft

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 04/10/2019

Koop deze game
Thibault
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Laat een reactie achter